DE KAPEL

In 1975 opgericht als Hofkapel van Carnavalsstichting De Knöllekes uit Boekel en in 2015 na 40 jaar gestopt als hofkapel, bestaande uit 12 leden en blijven op de oude vertrouwde manier muziek maken.
Als eerste echte dweilorkest uit de regio spelen wij op diverse festiviteiten. Met de recht uit het hart gegrepen muziek maken we van ieder festijn een groot feest. Wij spelen populaire muziek zoals: Carnavals muziek, Hollandse hits, Evergreens, Duitse Schlagers, Dixieland, Jaren 60, Zuid-Amerikaans, Ballades en Klassieke nummers in "Donderjagersstijl".
In de loop der jaren hebben wij al op veel podia gespeeld o.a. vanaf 1991 op het WK wielrennen in Stuttgart (2x), Oslo, Verona (2x), Valkenburg (2x), Lissabon, Plouay, Hamilton, Salzburg, Mendrisio, Kopenhagen en Florence. En nog steeds het hoogtepunt was de Olympische Spelen in Barcelona waar we vier avonden opgetreden hebben in het Holland House. Reeds diverse malen op radio en TV geweest. Kortom al veel meegemaakt, maar nog steeds super enthousiast en altijd in voor een spetterend optreden.


Dus voor wie eens echt "HERRIE IN DE TENT" wil: gewoon contact opnemen met DE DONDERJAGERS!!!!